Helpdesk

Alles wat je nodig hebt om je uit de nood te helpen.

Support nodig?

E-mail instellen

Een webhostingpakket kan natuurlijk niet zonder e-mail, ook niet bij Mediawax. Voeg eenvoudig jouw e-mailaccounts toe, behorend bij jouw domein. Handig en betrouwbaar voor de klant. In deze handleiding vertellen we je stapsgewijs hoe je e-mailaccounts kunt toevoegen aan je webhosting. Ook laten we zien hoe je een vakantiebericht kunt instellen.

Stap 1:
Log in op Mediawax om in het klantenpaneel te komen.

Stap 2:
Klik in het klantenpaneel op 'Mijn diensten'. Op deze pagina staat een overzicht van jouw pakket(ten) en domein(en). Klik op het pakket waaraan je e-mail wilt toevoegen. Onderaan de pagina zie je nu 'Pakket beheer'.

Stap 3:
Kies voor de knop 'E-mail' om e-mailadressen aan je webhosting toe te voegen. Bovenaan zie je nu informatie over jouw webmail via Mediawax.

Stap 4:
Halverwege de pagina zie je 'E-mail accounts'. Vul jouw gewenste e-mailadres en het wachtwoord in. Klik op opslaan om het account aan te maken. Je ziet nu onder 'E-mail accounts' het aangemaakte account verschijnen. Druk op het kruisje achter het e-mailadres om het adres uit je webhosting te verwijderen of kies voor het schrijfsymbooltje om het wachtwoord te wijzigen.

Vakantiebericht instellen
Ga je op vakantie, maar wil je toch je klanten op een nette manier te woord staan? Stel dan een vakantiebericht in. Je doet dit op dezelfde pagina waar je e-mailaccounts kunt toevoegen.

Kies de gebruiker, vul de datum- en tijdgegevens in en schrijf vervolgens het bericht dat je klanten moeten ontvangen. Klik op opslaan en het vakantiebericht verschijnt onder 'Vakantiebericht instellen'. Druk op het rode kruisje om het vakantiebericht te verwijderen of kies voor het schrijfsymbooltje om het vakantiebericht aan te passen.