SSL

Meer omzet en vertrouwen bij uw klanten...

Altijd beveiligd

Uitleg

SSL certificaten voor een veilige verbinding
SSL certificaten zorgen voor een veilige verbinding tussen uw bezoeker en een server, zoals een webserver, mailserver, FTP-server of Exchange-server.

U verkleint het risico dat deze gegevens in handen van derden vallen, door gebruik te maken van een beveiligde verbinding. Kies het type verificatie dat u wenst voor uw SSL-verbinding, zoals domein validatie, organisatie validatie of een uitgebreide validatie.

U kunt zelf aangeven welk type certificaat u wenst te ontvangen en welke geldigheidsduur u wenst. Wij zorgen ervoor dat u op uw website een SSL-certificaat kunt gebruiken, waardoor de bekende veilige groene adresbalk verschijnt, eventueel in combinatie met uw bedrijfsgegevens in het certificaat.

Dé standaard voor vertrouwelijke informatie
Het gebruik van SSL-certificaten vormt dé standaard voor websites waar bezoekers vertrouwelijke informatie met u uitwisselen.

Zij herkennen de groene beveiligde adresbalk steeds beter en kennen het belang van een SSL-beveiliging van de verbinding. U kunt gebruik maken van een voordelig SSL-certificaat zonder uw bedrijfsgegevens, een EV-certificaat met de bekende groene adresbalk of multidomeincertificaten voor bijvoorbeeld een Exchange-server.

Secure Sockets Layer protocol
SSL staat voor het Secure Sockets Layer protocol, dé standaard op het gebied van beveiliging voor websites en transacties. Onder andere betalingssystemen als iDeal en MisterCash maken hier gebruik van, om de door gebruikers verzonden gegevens goed te beveiligen.

Met het SSL-certificaat beveiligt u de verstuurde data van bezoekers, net als hun identiteit. Het certificaat garandeert de actieve beveiliging en biedt op die manier zekerheid aan uw bezoeker of gebruiker.

Afhankelijk van het SSL-certificaat dat u kiest heeft uw bezoeker bovendien de mogelijkheid de eigenaar van de website te controleren, om na te gaan of er sprake is van een authentieke site, waarop hij of zij veilig persoonlijke of betalingsgegevens door kan geven.

Wilt u meer informatie over de SSL-certificaten, of over het bestellen hiervan? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij horen graag van u.


Domein validatie

Een ‘domeinvalidatie‘ certificaat is een certificaat waarbij alleen de domeinnaamhouder gevalideerd wordt. Deze validatie vindt plaats door middel van controle van de informatie uit een ‘WHOIS‘ voor het domein waar je het certificaat voor aanvraagt.
Zorg er dus altijd voor dat deze houdergegevens kloppen.

Dit certificaat beveiligt zowel www als zonder www.


Uitgebreide validatie

Een uitgebreide validatie (of ‘extended validatie‘)-certificaat is een certificaat waarbij naast de bedrijfsnaam in de ‘WHOIS‘ gegevens, de gegevens ook via het register van de Kamer van Koophandel worden gecontroleerd en verdere validatiestappen benodigd zijn.

Er wordt ook telefonisch gevalideerd via het ‘publiekelijk‘ bekende telefoonnummer en deze validatie kan alleen plaatsvinden door een leidinggevende binnen de organisatie. Als laatste is bij deze vorm van validatie ook een ingevuld ‘Certificate Request Form‘ & ‘Certificate Subscriber Agreement‘ nodig, welke moet worden ondertekend en opgestuurd.

Bij de uitgifte van een EV certificaat worden meerdere stappen doorlopen (WHOIS / KVK / Formulier / Telefonische - validatie) en het gehele proces tot oplevering van het certificaat neemt dan ook langer in beslag dan bij een ‘domeinvalidatie‘- of ‘wildcardvalidatie‘-certificaat. Dit proces en het bijbehorende certificaat biedt uiteraard ook het ‘hoogste‘ niveau van betrouwbaarheid en dit is ook het type certificaat wat door webshops en banken gebruikt wordt. Hierbij wordt in plaats van het ‘slotje‘ de naam van de organisatie zichtbaar in de adresbalk.

Zodra alle gegevens zijn gevalideerd, ontvang je een e-mail met een aantal stappen die moeten worden gevolgd om de uitgifte van het certificaat definitief te maken. Dit gehele proces neemt over het algemeen 1 tot 5 dagen in beslag.

Dit certificaat beveiligt zowel www als zonder www.


Wildcard validatie

Een wildcard certificaat beveiligt alle subdomeinen van één domein. Bij een standaard SSL certificaat, wordt het certificaat verbonden aan een specifieke (sub)domeinnnaam, bijvoorbeeld aan www.uwdomeinnaam.be. Bij een wildcard certificaat wordt het certificaat aangevraagd op *.uwdomeinnaam.be. Hierdoor kun je met één certificaat een onbeperkt aantal subdomeinen voor deze domeinnaam beveiligen.

Dit type certificaat is alleen mogelijk in combinatie met een ‘Domein Validatie -certificaat‘, niet voor ‘Extended Validatie‘. Vanwege de strenge criteria die voor ‘Extended Validatie‘ gelden, zal dit ook geen mogelijkheid in de toekomst worden.

Een wildcard certificaat is het beste geschikt voor gebruikers die een groter aantal subdomeinen voor een domeinnaam willen beveiligen. Wanneer je meerdere subdomeinen van één domeinnaam wilt beveiligen is een wildcard certificaat voordeliger dan losse certificaten voor de verschillende subdomeinen. Ook hoef je bij een wildcard certificaat, wanneer je een nieuw subdomein aanmaakt voor je domeinnaam, geen heruitgifte aan te vragen voor het certificaat.


Overzicht

 • Vervangbaar
 • Root certificaat
 • Mobiel support
 • Encryptie
 • Domein

  € 14.52 per jaar
 • 2048 bit
 •  
Bestellen
 • Wildcard

  € 78.65 per jaar
 • 2048 bit
 •  
Bestellen
 • Uitgebreid

  € 169.40 per jaar
 • 2048 bit
 •  
Bestellen