Helpdesk

Alles wat je nodig hebt om je uit de nood te helpen.

Support nodig?

Wat is spamfilter?

Alle inkomende e-mail gaat door verschillende speciaal geconfigureerde antispam tools.

Een aantal stappen van het proces:

Controle op blacklisting van website's of domeinen.

Onze servers houden een lijst up-to-date met bekende en agressieve spammers. Deze lijst combineren wij met de lijsten die door verschillende antispam organisaties worden aanboden.

Scoringsysteem:

Onze scanning technologie gebruikt een scoring systeem dat e-mails punten geeft op basis van een aantal criteria. Wanneer een e-mail teveel van deze spampunten krijgt, markeren we de e-mail als spam.

Checksum technologie:

Centrale e-mail servers bekijken e-mail verkeer dat over internet gaat. De servers gebruiken checksum technologie om e-mail berichten te traceren en te volgen. Wanneer er veel e-mails met dezelfde checksum worden waargenomen worden deze geanalyseerd en als spam gemarkeerd.

Afzender controle:

Speciale algoritmen worden gebruikt om de afzender van het e-mail bericht te kunnen verifiëren. Onder andere wordt gecontroleerd of het e-mailadres van de afzender valide is. Andere checks zijn complexer en gaan dieper in op het SMTP protocol.

Spamrum beperking:

Hiermee worden DOS aanvallen en woordenboekaanvallen op domeinen tegenhouden.

Bestanden:

Er worden een aantal bestandstype standaard geblokkeerd, bijvoorbeeld .vbl.

Antivirus:

Alle inkomende e-mail gaat door verschillende virusscanners. Door het constant updaten van onze scanners beschikken wij altijd over de meest recente virusdefinities. 

Phising / Fraude:

Door speciale checks uit te voeren houden wij e-mail berichten tegen van oplichters. Deze oplichters proberen per e-mail vertrouwelijke informatie (creditcard, bank, persoonlijke gegevens) te verkrijgen.