Helpdesk

Alles wat je nodig hebt om je uit de nood te helpen.

Support nodig?

Hoe werkt de uitgaande filter?

Uitgaande e-mails worden niet langer rechtstreeks naar de ontvangende mailserver verzonden, maar worden omgeleid via antispam-cluster van Mediawax. Als de e-mail geldig is, wordt deze doorgestuurd naar de uiteindelijke ontvanger. Als het spam is, wordt het geblokkeerd in het cluster.

Natuurlijk moet de verzendende server zichzelf verifiëren bij het cluster. Authenticatie kan op 2 niveaus worden uitgevoerd: als domeingebruiker of als IP-gebruiker:

Domeingebruiker
Voor elk filter dat wordt gemaakt, maakt Mediawax automatisch een gebruiker voor uitgaande e-mail. Gebruik deze gegevens om te verifiëren bij de SMTP-server. Nu wordt uw e-mail gefilterd.

IP-gebruiker
Het is ook mogelijk om alle e-mail van een bepaalde server te filteren, bijvoorbeeld uw shared hosting server. Doe dit door een IP-gebruiker te maken: het is niet nodig om in te loggen met gebruikersnaam en wachtwoord voor de SMTP-server, omdat het cluster alle verbindingen van het opgegeven IP-adres zal accepteren. Houd er rekening mee dat slechts een beperkt aantal IP-gebruikers beschikbaar is en dit aantal is afhankelijk van uw bundelgrootte.