Helpdesk

Alles wat je nodig hebt om je uit de nood te helpen.

Support nodig?

Mail-tester

Vragen klanten je wel eens waar hun bevestigingsmailtje blijft? Komen de nieuwsbrieven die je verstuurt vanuit je webshop niet altijd aan bij de ontvanger? Dan is het zeer waarschijnlijk dat de e-mails die je verstuurt worden geweigerd op de server óf in de spambox van de ontvanger terechtkomen. Dat wil je natuurlijk niet!

Van de spambox naar de inbox

Als webshop verstuur je misschien wel meer e-mails dan dat je nu in eerste instantie denkt. Daarom is het belangrijk dat je zekerheid hebt over of je e-mails ook daadwerkelijk in de inbox van de ontvanger belanden.

Doordat het tegenwoordig mogelijk is om enorme mailinglijsten een e-mail te sturen, komt er veel ongewenste post binnen bij mensen. Servers zijn hierdoor steeds scherper afgesteld, wat de kans groter maakt dat de e-mails die je vanuit je webshop verstuurt in de spambox terecht komen of zelfs helemaal niet aankomen omdat de server ze tegenhoudt. Dit heeft betrekking op alle mailings; zowel nieuwsbrieven als de e-mails die je verstuurt vanuit je shop.

Controleer je e-mails met Mail-Tester

Om zeker te weten dat alle e-mails die je webshop stuurt aankomen, is het van belang dat de functie waarmee je deze e-mails stuurt daarop wordt aangepast en de vereiste updates krijgt.

Hiervoor hebben we een speciaal onderdeel in het klantenpaneel, "Mail-tester" genaamd.

Hoe werkt het?

Stuur een mailtje vanaf jouw mailadres naar het mailadres die je ziet staan en kik daarna op "bekijk", daar kun je perfect zien wat er precies foutloopt. Kom je er niet uit stuur dan de link die je onderaan terugvind op de pagina door naar [email protected] en wij bekijken dit dan verder.