Helpdesk

Alles wat je nodig hebt om je uit de nood te helpen.

Support nodig?

Wat is Cloudlinux

Doorgaans worden er meerdere websites op een server gehost. Dit betekent dat deze website de servercapaciteit met elkaar moeten delen. Komt er plotseling veel verkeer op een van de websites op de server? Dan gebruikt deze website meer servercapaciteit. Hier hebben de andere websites last van. Deze websites kunnen erg langzaam worden, maar ook offline gaan.

 Als hostingprovider moeten wij ervoor zorgen dat jouw website te allen tijde goed bereikbaar is, ook als je een server deelt met andere (en zeer populaire) websites. Om ervoor te zorgen dat je website goed bereikbaar is, maken wij gebruik van CloudLinux.

Stabiele en beveiligde website of webshop

We verhogen met CloudLinux de stabiliteit en beveiliging van je website of webshop, zodat je net als onze andere klanten betrouwbaar gebruik kunt maken van shared hosting.

Bovendien heb je dankzij CloudLinux de kans om statistieken te bekijken. Je kunt bekijken hoeveel capaciteit er op de server beschikbaar is en hoeveel je daarvan op een bepaald moment of in een bepaalde periode hebt gevraagd.

CloudLinux zorgt voor stabiliteit, beveiliging en betrouwbaarheid