Helpdesk

Alles wat je nodig hebt om je uit de nood te helpen.

Support nodig?

Statusmeldingen bij verhuis domeinnaam

Uitleg over de statusmeldingen:

Transfer waiting for Admin Contact Approval
Een emailbericht met daarin een link om de verhuizing te bevestigen is aan het administratief contact van de domeinnaam verzonden. Het administratief contact heeft zeven dagen de tijd om de verhuizing te bevestigen.

Transfer waiting for Losing Registrar Approval
De verhuizing is bevestigd door het administratief contact. De domeinnaam wordt na vijf dagen verhuisd tenzij de huidige registrar de verhuizing eerder goedkeurt.

Action waiting for domain to be unlocked.
De verhuizing is bevestigd door het administratief contact. De verhuizing kan echter nog niet uitgevoerd worden omdat de domeinnaam nog is voorzien van een lock. U kunt contact opnemen met de huidige registrar met het verzoek de lock te verwijderen. Nadat de lock is verwijderd wordt de verhuizing binnen enkele uren automatisch in gang gezet.

Could not Fetch Current Administrative Contact Email Address. Will attempt again every hour
Het is niet mogelijk om het e-mailadres van het administratief contact automatisch te achterhalen. Dit wordt mogelijk veroorzaakt door een niet correct werkende whois server van de huidige registrar van de domeinnaam. Elk uur zal opnieuw geprobeerd worden het e-mailadres van het administratief contact te achterhalen. Wanneer het e-mailadres succesvol is achterhaald wijzigt de status van de domeinnaam in: Transfer waiting for Admin Contact Approval.

Transfer Failed Since No Admin Response Obtained
De verhuizing is geannuleerd omdat het administratief contact de verhuizing niet heeft bevestigd middels de link in het e-mailbericht welke na aanvraag van de verhuizing werd verzonden (status A).

Admin Contact for this domain has disapproved transfer request
De verhuizing is geannuleerd omdat het administratief contact de verhuizing heeft afgewezen.

Transfer Request Failed - Object status prohibits operation
De verhuizing werd geblokkeerd. In de meeste gevallen betekent dit dat de domeinnaam minder dan 60 dagen geleden werd geregistreerd of werd verhuisd. Bij domeinnamen met de .COM/.NET/.ORG/.BIZ/.INFO extensie is het namelijk niet mogelijk een domeinnaam binnen 60 dagen na een registratie of verhuizing opnieuw te verhuizen.

Current Registrar for this domain has disapproved transfer request

De huidige registrar heeft de verhuizing van de domeinnaam afgewezen. Voor meer informatie over de afwijzing kunt u contact opnemen met de huidige registrar.

Transfer Request Failed - Invalid authorization information
De opgegeven authorization key is onjuist. Het is hierdoor niet mogelijk de domeinnaam te verhuizen. U kunt de authorization key opnieuw opvragen bij de huidige provider.

Transferred
De domeinnaam is succesvol verhuisd en is opgenomen in uw account.