Helpdesk

Alles wat je nodig hebt om je uit de nood te helpen.

Support nodig?

Ftp niet bereikbaar in buitenland

Om bepaalde veiligheidsredenen blokkeren wij als bedrijf de IP adressen van buitenlandse bezoekers. Voor bezoekers van Nederland en Belgiƫ is het wel mogelijk om toegang te krijgen tot de FTP.

Iedereen die buiten deze landen inlogt heeft toegang op de shared hosting.

Met het blokkeren van de buitenlandse bezoeken zijn de abusemeldingen sterk afgenomen. Doordat wij als Mediawax klanten hebben van verschillende landen willen wij met deze optie onze klanten niet verstoren.

Onze klanten in het buitenland kunnen zelf hun IP adres toevoegen aan de whitelist. Zo is het mogelijk om de FTP weer te bereiken. Bovendien kan dit allemaal snel worden gebeuren, doordat dit allemaal automatisch wordt toegepast.

De IP adres die u aan de whitelist heeft toegevoegd zal binnen een mum van tijd worden doorgevoerd op de webserver. Zo is het weer mogelijk om de FTP te gebruiken op uw huidige locatie.

IP Adres Toevoegen
Het toevoegen van een IP adres is zeer eenvoudig. Na het inloggen moet u kiezen voor de desbetreffende hostingpakket. Onder pakketbeheer moet u kiezen voor Firewall.Op deze pagina is het mogelijk om een nieuwe IP adres toe te voegen. De IP adres die u op dat moment gebruikt zal weergegeven zijn onder het kopje ''Nieuw ip toevoegen''.