Helpdesk

Alles wat je nodig hebt om je uit de nood te helpen.

Support nodig?

Firewall inschakelen

Met een Firewall is je domein goed beschermd tegen virussen, spyware en spam. Handig voor aanvallen van buitenaf. Echter, een firewall gaat wel ten koste van de doorvoertijd van jouw IP-adres. Daarom kan het nuttig zijn om je IP-adres te whitelisten. In deze handleiding leggen we je uit hoe dit in zijn werk gaat.

Stap 1:

Log in en ga naar 'Mijn diensten'. Op deze pagina staat een overzicht van de door jou afgenomen diensten.

Stap 2:
Kies links onder 'Domein & Hosting' voor het pakket waaraan je de firewall wilt toevoegen.

Stap 3:
Je krijgt nu een overzicht van jouw webhostingpakket te zien. Onder aan de pagina vind je 'Pakket beheer'.  Hier staan alle functies die je kunt in- of uitschakelen. Klik op 'Firewall' om een firewall toe te voegen aan jouw domein.

Stap 4:
Jouw IP staat standaard al ingevuld. Is dit niet het geval? Vul dan in het vak 'IP' jouw IP-adres in. Voeg een eventuele opmerking toe en druk vervolgens op de groene knop 'Toevoegen' om de firewall in te schakelen voor het gekozen domein. Onder 'Reeds toegevoegd' zie je de toegevoegde IP-adressen voor de firewall van Mediawax.

Firewall uitschakelen voor domein
Geen firewall meer nodig voor je domein? Kijk onder 'Reeds toegevoegd' op de firewall-pagina voor welk domein je de firewall wilt uitschakelen en druk op het rode kruis. Het gekozen domein zal verwijderd worden uit de domeinen die te zien zijn onder 'Reeds toegevoegd'.