Helpdesk

Alles wat je nodig hebt om je uit de nood te helpen.

Support nodig?

Database aanmaken

Een database is zeer cruciaal voor het openen van een website. De meeste soorten websites hebben een database nodig.

De databases worden gevormd met verschillende tabellen en op de database worden verschillende bestanden opgeslagen. Deze bestanden zijn zowel tekst als foto's.

Door de volgende stappenplan te volgen is het openen van een database binneneen paar tellen gedaan.

Stap 1: Nadat u bent ingelogd moet u naar het klantenpaneel. Vervolgens kiest u de hosting pakket waarbij u een database wilt aanmaken.



Stap 2: Nadat u de hosting pakket heeft gekozen komt u een scherm tegemoet met de details van de hosting pakket. Bovendien kunt u op deze pagina de webhosting beheren. Onder ''Pakket beheer'' moet u kiezen voor ''Databases'' om een database aan te maken.



Stap 3: Vervolgens kunt u via deze pagina een database aanmaken die u kunt gebruiken voor uw website. Bewaar de gegevens van de database goed, doordat de gegevens later nog kunnen worden gebruikt. Het wachtwoord voor de database moet bestaan uit hoofdletters, kleine letters en cijfers.



Het aanmaken van de database wordt voltooid bij het klikken op ''Opslaan''.

Verwijderen van een database
Voor het verwijderen van de database moet u de bovenstaande twee stappen volgen. Wanneer u bij het scherm bent aangekomen van databases kunt u op het kruisje drukken om de huidige database te verwijderen. Wanneer u de database heeft verwijderd opent er een automatische venster.