Helpdesk

Alles wat je nodig hebt om je uit de nood te helpen.

Support nodig?

Webruimte uitbreiden

Heb je niet genoeg aan één website of wil je een site over een compleet ander thema beginnen? Voeg dan een nieuwe verbinding toe. In deze how-to leggen we je uit hoe je een nieuwe verbinding toevoegt binnen jouw webhostingpakket.

Stap 1:
Meld je aan onder jouw account op Mediawax. Je komt nu terecht in het klantenpaneel.

Stap 2:
Klik op het tabblad 'Mijn Diensten'. Onder dit tabblad vind je al jouw afgenomen diensten. Kies onder 'Domein & Hosting' het pakket waarvan je de webruimte wilt uitbreiden. Je krijgt nu de statistieken van jouw pakket te zien en daaronder vind je alle beschikbare opties.

Stap 3:
Klik voor het uitbreiden van webruimte op de knop 'Webruimte'. Je krijgt nu de informatie te zien die bij jouw pakket hoort.

Stap 4:
Onder 'Uw verbindingen' kun je een nieuwe verbinding toevoegen. Voer een gebruikersnaam, een wachtwoord en het pad in en druk op 'Aanmaken'. Je krijgt nu een overzicht te zien van jouw verbindingen.

Verbinding verwijderen of wachtwoord wijzigen?
In het overzicht van jouw verbindingen kun je eenvoudig een verbinding verwijderen. Klik daarvoor op het rode kruisje achter de verbinding die verwijderd moet worden.

Wil je het wachtwoord van een verbinding wijzigen? Klik dan op het schrijfsymbooltje en vul het oude en nieuwe wachtwoord in.