Helpdesk

Alles wat je nodig hebt om je uit de nood te helpen.

Support nodig?

Welk type SSL certificaat bieden jullie aan?

Een SSL certificaat wordt uitgegeven op basis van de verificatie die plaatsvindt. Er zijn drie verschillende soorten van verificatie mogelijk.

Bij het kiezen van een SSL-certificaat zijn er drie opties; domein verificatie (DV), organisatie verificatie (OV) en uitgebreide verificatie (EV).

Mediawax biedt SSL certificaten aan op basis van domein verificatie. Dit heeft een aantal belangrijke voordelen. Allereerst vindt de verificatie van dit type SSL certificaat plaats op basis van de domeinnaam. Deze verificatie is eenvoudig en geautomatiseerd.

SSL zonder administratieve lasten

Je hoeft zelf geen documenten op te sturen, je wordt door niemand gebeld en het certificaat is heel snel voor je beschikbaar. Uiteraard regelen wij alles voor je en binnen een paar klikken kun je het certificaat zelf aanvragen. Wij installeren het certificaat als je dit wilt. Meestal is het binnen een paar uur volledig actief op je hostingpakket, gegarandeerd binnen 24 uur.

Het certificaat geldt voor je hoofddomeinnaam, zowel met als zonder www. Het certificaat werkt niet voor subdomeinen.

Hoge veiligheid door encryptie

Je krijgt van ons een domein validatie SSL certificaat van Comodo. Het certificaat garandeert tot 256 bit encryptie met 2048 bits Keys. Daarnaast zijn je bezoekers verzekerd tot 10.000 dollar voor gevolgschade als de Certificate Authority een fout maakt.

Het certificaat wordt door 99,9 procent van alle browsers geaccepteerd. Het DV type SSL certificaat is de industrie standaard en is een van de meest vertrouwde en populaire SSL certificaten ter wereld. Je certificaat is bij ons altijd snel actief en bovendien goedkoop.