NIEUWS

Blijf op de hoogte over mediawax.be.

Direct online - 99,9% uptime

apr 18

Let’s Encrypt SSL - gratis alternatief

10:38  |   Geplaatst in > nieuws

Uw website goed beveiligen, zonder daar extra voor te betalen? Let’s Encrypt biedt een gratis SSL-alternatief. Het certificaat is binnen enkele klikken actief en zorgt direct voor de beveiliging van uw website.

SSL staat voor Secure Sockets Layer, beveiliging die voor gebruikers zichtbaar is dankzij het ‘https’-protocol in de adresbalk. Bovendien kunt u rekenen op een slotje of zelfs een groene adresbalk, afhankelijk van het type certificaat en de gebruikte browser.

SSL versleutelt de informatie tussen de server en de gebruiker, zodat u bijvoorbeeld veilig persoonsgegevens kunt versturen. Bovendien waarderen zoekmachines als Google de SSL-certificaten, wat een betere vindbaarheid op de belangrijkste zoekwoorden betekent.

U kunt een SSL-certificaat aanvragen via een CA, een instantie die de SSL-certificaten mag verstrekken. Mediawax is een CA, we zijn u graag van dienst met het gratis Let’s Encrypt SSL certficaat.

Dit alternatief is vooral goed geschikt voor startende en kleine websites. Dankzij een geautomatiseerd proces hebben we u de mogelijkheid het SSL-certificaat gratis aan te bieden.

Liever gebruik maken van een DV, EV of OV SSL certificaat? U kunt rekenen op meer uitgebreide ondersteuning en een garantie van €10.000 tot miljoenen euro’s, afhankelijk van het type dat u kiest. We kunnen u er bij Mediawax meer over vertellen en goed mee van dienst zijn.