NIEUWS

Blijf op de hoogte over mediawax.be.

Direct online - 99,9% uptime

apr 26

SSL certificaten: wat zijn dat?

16:34  |   Geplaatst in > nieuws

Een SSL certificaat is een certificaat dat gebruikt wordt om een internetverbinding te beveiligen. Het certificaat kan bijvoorbeeld ingezet worden bij online shopping om een veilige betaalomgeving te creëren, maar ook bij het online versturen van belangrijke persoonsgegevens.

Door gebruik te maken van een SSL certificaat, blijft alle informatie tijdens het transport vertrouwelijk en is de informatie bovendien niet leesbaar voor derden. Wil jij een SSL certificaat voor jouw website? Dan kun je dit regelen bij Mediawax, een professioneel aanbieder van betrouwbare SSL certificaten.

Een SSL certificaat geeft vertrouwen
Bezoekers herkennen een website met een SSL certificaat aan de url die in de adresbalk staat. Staat er enkel ‘http://’ voor de url, dan heeft de website in kwestie geen certificaat. Staat er ‘https://’ voor de url van de website, dan heeft de site in kwestie wel een SSL certificaat.

Omdat SSL certificaten veiligheid bieden aan de bezoekers van een website, biedt een website met ‘https://’ voor de url standaard meer vertrouwen aan de bezoekers. Wil jij jouw bezoekers dit vertrouwen ook geven en heb je een veilige verbinding nodig voor jouw website, bijvoorbeeld voor financiële transacties via het internet? Regel dan jouw eigen SSL certificaat via Mediawax.