NIEUWS

Blijf op de hoogte over mediawax.be.

Direct online - 99,9% uptime

mei 09

Wat doet een spamfilter?

16:23  |   Geplaatst in > nieuws

Iedereen ziet wel eens een e-mail in zijn of haar postvak verschijnen die onder de noemer ‘spam’ valt. Spam is de verzamelnaam van ongewenste berichten die je via e-mail kunt ontvangen, waaronder ongewenste e-mails van particulieren en ongewenste reclameboodschappen van bedrijven of websites, zoals fora. Installeer je een spamfilter, dan krijg je minder of zelfs helemaal geen spam meer binnen.

Weer spam met de spamfilter van Mediawax
Een spamfilter is een filter die geïnstalleerd wordt op een bepaald e-mailadres om spamberichten te weren. In feite werkt de filter als een vergiet: gewenste berichten worden doorgelaten, terwijl de ongewenste berichten blijven hangen en niet in je postvak verschijnen. Dit betekent dat je alleen nog interessante e-mails krijgt en geen mails meer krijgt waar je helemaal geen behoefte aan hebt.

Mediawax maakt gebruik van de geavanceerde filters van SpamExperts. Deze filters blokkeren 99 procent van alle spam, worden ieder uur automatisch verbeterd en vernieuwd met diverse updates en zijn actief voor alle e-mailadressen in een hostingpakket. Wil jij ook geen spam meer ontvangen? Sluit dan een hostingpakket af bij Mediawax en laat de spamfilters van SpamExperts installeren om te voorkomen dat je nog ongewenste e-mailberichten ontvangt.