NIEUWS

Blijf op de hoogte over mediawax.be.

Direct online - 99,9% uptime

mei 21

Club Brugge was qua domeinnaam al eerder kampioen van België

12:29  |   Geplaatst in > nieuws

Club Brugge is na elf jaar weer eens kampioen van België. De voetbalploeg was op internet al iets eerder kampioen, gezien de domeinnamen die er werden aangeboden.

Het waren bijvoorbeeld de domeinen ClubBruggekampioen.be en Bruggekampioen.be die al een tijdje ter verkoop werden aangeboden. Opvallend genoeg waren de domeinnamen te koop bij een fan van Zulte Waregem, die hiermee probeerde een leuk bedrag te verdienen in het geval dat de ploeg inderdaad kampioen zou worden.

Domeinnamen te koop bij Waregemnaar
Het was Johan D’Hont die er al aan het begin van het seizoen voor koos om de domeinnamen te registreren en daarmee te gokken op een dergelijke uitkomst.

Hij had naar eigen zeggen toen nog geen idee dat de ploeg er dit seizoen inderdaad wellicht in zou slagen om de hoogste positie te bereiken. Eerder dit seizoen probeerde hij de domeinnamen ook al eens aan te bieden, maar toen bleek er geen vraag naar te zijn.

Nu het kampioenschap voor de club dichterbij kwam probeerde hij het opnieuw. Deze domeinnamen zijn bezet en daarom te koop bij de eigenaar, andere domeinnamen kunt u online registreren bij Mediawax.

Bijvoorbeeld om alvast te gokken op de kampioen van volgend seizoen.