NIEUWS

Blijf op de hoogte over mediawax.be.

Direct online - 99,9% uptime

mei 27

Een domeinnaam verhuizen: wat houdt dit in?

17:27  |   Geplaatst in > nieuws

Als je klant wil worden van een hostingprovider, is de kans groot dat je in aanraking komt met de term ‘domeinnaam verhuizen’. Mensen met verstand van webhosting weten vaak wel wat deze term betekent, maar een leek heeft vaak nog nooit van het verhuizen van een domeinnaam gehoord. Om je meer inzicht te geven in deze term op het gebied van webhosting, lees je meer over het verhuizen van een domeinnaam in dit artikel.

Een domeinnaam verhuizen: algemene informatie
Als je een domeinnaam verhuist, geef je de controle over een domeinnaam over. Dit betekent dat de huidige provider achter de domeinnaam de controle niet meer heeft, maar je de verantwoordelijkheid voor de domeinnaam overgeeft aan een nieuwe hostingprovider. Je bent zelf nog steeds eigenaar, maar de hosting van de domeinnaam wordt simpelweg overgedragen naar een nieuwe partij.

Een domeinnaam verhuizen met de gratis verhuisservice
Mediawax biedt een gratis verhuisservice aan voor het verhuizen van een of meerdere domeinnamen. Heb je een domeinnaam in je bezit en wil je overstappen naar Mediawax als hostingprovider? Dan regelen wij dat jouw domeinnaam gratis overgedragen wordt. Je blijft eigenaar van de domeinnaam, maar de hosting wordt voortaan door ons geregeld.