NIEUWS

Blijf op de hoogte over mediawax.be.

Direct online - 99,9% uptime

jun 03

Hosting en het belang van een goede bereikbaarheid

21:56  |   Geplaatst in > nieuws

De meeste bedrijven zijn vijf dagen in de week bereikbaar. Voornamelijk als het om zakelijke dienstverleners gaat, wordt er in het weekend niet gewerkt. Dit is prima, maar er zijn enkele bedrijven die wel zeven dagen per week bereikbaar moeten zijn. Een goed voorbeeld van zo’n bedrijf, is een hostingprovider.

De bereikbaarheid van een hostingprovider: waarom zo belangrijk?
Stel je voor, je hebt een goedlopende webwinkel en je verkoopt voornamelijk goed in de weekenden. Op zaterdagochtend wil je een product aan jouw webwinkel toevoegen, maar dan zie je dat jouw website helemaal niet bereikbaar is. Er is sprake van een storing bij de hostingprovider en geen enkele klant kan jouw webwinkel bereiken.

Storingen komen niet vaak voor, maar als er wel een storing is moet dit direct opgelost worden. Ben je klant van een hostingprovider die in het weekend niet werkt, dan blijft de storing onopgemerkt en blijft jouw webwinkel het hele weekend offline staan.

Mediawax: 7 dagen per week bereikbaar
Mediawax heeft niet alleen een goede uptime (99,8 procent), maar is ook altijd bereikbaar als er wel een keer iets is met jouw website. Zo kun je Mediawax maar liefst 7 dagen per week  mailen en per chat bereiken, zodat je altijd geholpen wordt als je hulp nodig hebt.