NIEUWS

Blijf op de hoogte over mediawax.be.

Direct online - 99,9% uptime

jul 08

Prestashop webhosting: wat houdt dit in?

18:38  |   Geplaatst in > nieuws

Als je een webwinkel wil laten ontwikkelen of zelf aan de slag wil met het ontwikkelen van een webshop, kun je diverse systemen gebruiken voor jouw shop. Eén van de systemen die je kunt gebruiken om jouw webwinkel te maken, is het systeem van Prestashop.

Prestashop is een Content Management Systeem (CMS) voor webwinkels die het mogelijk maakt om jouw shop helemaal naar eigen wens in te delen. Je bepaalt hierbij niet alleen je eigen lay-out, maar selecteert ook zelf welke producten je op de homepage van jouw website wil laten zien. Een zwaar CMS, maar wel een snel en betrouwbaar systeem voor jouw webwinkel.

Hosting voor jouw Prestashop webwinkel
Of je nu een webwinkel maakt in Prestashop of toch voor een ander CMS kiest voor jouw online winkel: je hebt altijd een hostingpakket nodig. Heb je een webwinkel ontwikkeld met het systeem van Prestashop, dan neem je Prestashop webhosting van Mediawax af om jouw website online te zetten.

Prestashop hosting is speciaal ontwikkeld voor Prestashop webwinkels en dit maakt het hostingpakket uitermate geschikt voor jouw webwinkel van dit systeem.

Binnen de categorie Prestashop webhosting worden diverse hostingpakketten aangeboden.

Alle pakketten zijn speciaal samengesteld voor webwinkels van Prestashop, wat betekent dat je ieder pakket kunt afsluiten om jouw Prestashop webwinkel online te zetten.