NIEUWS

Blijf op de hoogte over mediawax.be.

Direct online - 99,9% uptime

jul 25

Hackers maken gegevens klanten gratis webhosting openbaar

15:24  |   Geplaatst in > nieuws

De gebruikersnamen en wachtwoorden van miljoenen klanten van 000webhost zijn openbaar gemaakt door hackers. Tijdschrift Forbes maakte enkele dagen geleden bekend dat hackers een database met informatie van ruim 13,5 miljoen klanten van de gratis webhoster in handen hebben gekregen.

Overigens biedt 000webhost niet alleen gratis webhosting aan, maar kunnen klanten ook terecht bij het bedrijf voor betaalde hosting. De klantgegevens van betalende klanten zijn niet in handen gekomen van hackers.

Webhosting afsluiten? Kies voor een betaalde partij
Gratis webhosting klinkt interessant, maar de klanten van 000webhost zijn er nu op een vervelende manier achter gekomen dat gratis hosting lang niet altijd beter is.

Om gratis hosting aan te kunnen bieden, voeren gratis hostingbedrijven vaak bepaalde besparingen door bij deze onbetaalde hostingpakketten. Dit betekent dat als je een gratis hostingpakket afsluit, je lang niet het beste en meest betrouwbare pakket krijgt en meer risico loopt op schending van de privacy door hackers.

Wil je voorkomen dat jouw gegevens gestolen worden door hackers en zelfs openbaar worden gemaakt, zoals bij de niet-betalende klanten van 000webhost gebeurde? Neem dan een voordelig en veilig hostingpakket af bij Mediawax. Je hoeft niet veel te investeren in een hostingpakket, maar je weet wel zeker dat je een goed en veilig hostingpakket afsluit.