NIEUWS

Blijf op de hoogte over mediawax.be.

Direct online - 99,9% uptime

aug 31

Hoger in Google? Gebruik landingspages met eigen domeinnamen

14:13  |   Geplaatst in > nieuws

Bedrijven die hoog in de zoekresultaten van Google staan, krijgen automatisch meer bezoekers op hun website of websites. Er zijn verschillende manieren om jouw bedrijf hoog in de resultaten van Google te krijgen, waaronder het opzetten van landingspages.

Landingspages zijn eenvoudige websites die over één onderwerp gaan, zoals een specifiek product of een specifieke dienst en bezoekers overtuigen actie te ondernemen.

Landingspages ontwikkelen? Kies goede domeinnamen
Landingspages zijn losse websites en dit betekent dat je voor iedere landingspage een domeinnaam nodig hebt.

Door de juiste domeinnamen te registeren voor jouw landingspages, komt jouw bedrijf nog hoger in de zoekresultaten van Google.

Vijf tips die je in ieder geval moet raadplegen als je goede domeinnamen wil registeren voor jouw landingspages, zijn de volgende:
1.    Kies een domeinnaam die niet te ingewikkeld is, bijvoorbeeld door een groot aantal leestekens.
2.    Kies een domeinnaam die niet te lang is.
3.    Kies een domeinnaam met de naam van je bedrijf, zodat je op de naam van jouw bedrijf hoger in de zoekresultaten komt te staan.
4.    Kies een domeinnaam met een keyword, zoals ‘rioleringsbedrijf’ als je een landingspage wil maken voor een bedrijf dat verstopte rioleringen ontstopt.
5.    Kies de juiste extensie voor de domeinnaam, zoals .be als je in België actief bent en .com als je internationaal actief bent.

Hulp nodig? Vraag de experts van Mediawax dan om advies bij het registeren van de domeinnamen voor jouw landingspages.