NIEUWS

Blijf op de hoogte over mediawax.be.

Direct online - 99,9% uptime

sep 27

Tip: denk aan de toekomst bij het kiezen van een hostingpakket

19:46  |   Geplaatst in > nieuws

De meeste mensen die een nieuw hostingpakket afsluiten, kijken naar de schijfruimte, het dataverkeer, het aantal domeinnamen en het aantal e-mailadressen die ze nu nodig hebben. Dit is een goede manier om een geschikt hostingpakket voor nu aan te schaffen, maar wat als je grote plannen hebt voor jouw bedrijf?

Wij raden je in dit geval aan om geen hostingpakket af te sluiten dat geschikt is voor nu, maar in een hostingpakket te investeren waar je in kunt groeien.

Van plan flink te groeien? Kies het juiste hostingpakket
Heb je nu nog een eenmanszaak, maar ben je van plan om in de toekomst met minimaal tien werknemers te werken?

Dan heb je een hostingpakket nodig die jou in dit plan ondersteunt. Dit betekent dat je geen hostingpakket neemt met een enkel e-mailadres, maar in een hostingpakket met meerdere e-mailadressen investeert.

Komen er mensen bij je werken en hebben zij mailadressen nodig, dan heb je deze in ieder geval al voor hen klaar liggen.

Hetzelfde geldt bij de hoeveelheid schijfruimte en de hoeveelheid dataverkeer die je bij jouw hostingpakket van Mediawax afneemt. Heb je nu nog een kleine webwinkel, maar wil je jouw online shop flink laten groeien in de toekomst?

Neem dan een extra groot hostingpakket en je hebt alle mogelijkheden om door te groeien met jouw bedrijf.