NIEUWS

Blijf op de hoogte over mediawax.be.

Direct online - 99,9% uptime

okt 04

StreukelerVeste vergeet domeinnaam te registreren

21:54  |   Geplaatst in > nieuws

De multifunctionele accommodatie ‘Streukeler Veste’ opende vorige week in Hasselt. Er was sprake van een geslaagde officiële opening. Hier hoort echter geen geslaagde website bij met de domeinnaam op basis van de naam van de accommodatie.

Die domeinnaam werd geregistreerd door een medewerker van het bedrijf Hoststation. Het bedrijf slaagde erin de domeinnaam te registreren, voordat de organisatie achter de accommodatie dat zelf had gedaan. De medewerker heeft aangegeven zich te verbazen over het feit dat bedrijven vergeten de voor hen belangrijke domeinnaam of domeinnamen te registreren.

Meer bedrijven vergeten domeinnamen te registreren
Het komt vaker voor dat bedrijven vergeten de domeinnaam vast te leggen, waardoor anderen de kans krijgen om daarmee aan de haal te gaan. In dit geval heeft de overkoepelende organisatie de domeinnaam aangeboden gekregen, maar is het daar niet op ingegaan.

De domeinnaam www.streukeler-veste.nl met het streept is wel in het bezit gekomen van de overkoepelende stichting, waardoor het erop lijkt dat men er bewust voor heeft gekozen om niet alsnog gebruik te maken van de eerder vergeten domeinnaam.

Het is ook iets dat we bij Mediawax helaas af en toe tegenkomen, waardoor we bedrijven adviseren in een vroeg stadium meteen domeinnamen te registreren en die desgewenst nog even te parkeren.