NIEUWS

Blijf op de hoogte over mediawax.be.

Direct online - 99,9% uptime

okt 22

Problemen met mail voorkomen? Sluit goede hosting af

13:52  |   Geplaatst in > nieuws

Voor veel bedrijven is de zakelijke mail erg belangrijk. Hier komen niet alleen e-mails van werknemers, leveranciers en andere partners binnen, maar ook e-mailberichten van klanten. Is de zakelijke mail van jouw bedrijf ook erg belangrijk voor het succes van de organisatie?

Zorg er dan voor dat je nooit problemen krijgt met je inbox door in goede hosting te investeren.

De gevolgen van slechte hosting voor de mail
Velen denken er niet over na, maar slechte hosting van een onbetrouwbare hostingprovider kan veel gevolgen hebben voor je zakelijke e-mail.

Zo kan het voorkomen dat je geen mails kunt versturen, maar ook dat je geen e-mails op kunt halen. In het ergste geval betekent dit dat je orders misloopt of belangrijke mails van grote klanten mist. Wil je dit voorkomen, zodat jouw bedrijf altijd op rolletjes loopt? Kies dan altijd voor goede hosting van een betrouwbaar hostingbedrijf, zoals Mediawax.

Met de hosting van Mediawax weet je niet alleen zeker dat je altijd mails kunt sturen, maar ook dat je alle verstuurde mails van werknemers, leveranciers, partners en klanten ontvangt. Goede hosting is dus niet alleen belangrijk voor de website van je bedrijf, maar ook voor de mail van je organisatie.