NIEUWS

Blijf op de hoogte over mediawax.be.

Direct online - 99,9% uptime

nov 02

Actief in een specifieke regio? Kies voor een lokale extensie

21:38  |   Geplaatst in > nieuws

Er zijn diverse manieren om je website hoger in de zoekresultaten van Google te krijgen. Zo kun je de teksten van je website herschrijven en metatags aan alle pagina’s toevoegen, maar kun je er ook voor kiezen een zoekmachine vriendelijke domeinnaam te registeren.

Ben je actief in een bepaalde regio met jouw bedrijf? Dan kies je voor een lokale extensie voor jouw nieuwe domeinnaam. Kies je bijvoorbeeld voor de domeinnaam loodgieter.gent, dan wordt jouw website extra goed geïndexeerd op de zoekterm ‘loodgieter gent’.

Mediawax: een groot aanbod domeinnamen met lokale extensies
Mediawax biedt niet alleen domeinnamen aan met standaard extensies als .be, .nl en .com, maar maakt het ook mogelijk om domeinnamen met lokale extensies te registreren.

Denk hierbij aan domeinnamen met de extensie .gent en .brussels, maar ook aan domeinnamen met de extensies .amsterdam en .vlaanderen. Afhankelijk van de regio waar jij actief bent met jouw bedrijf, kies je zelf een domeinnaam die bij jou past.

Wil je meerdere domeinnamen met diverse lokale extensies registreren? Dan is dit ook altijd mogelijk bij Mediawax.

Kies bijvoorbeeld voor domeinnamen met de extensies .gent en .brussels als je actief bent in beide steden en voeg hier eventueel nog de extensie .vlaanderen aan toe als je in heel Vlaanderen opereert met jouw bedrijf.