NIEUWS

Blijf op de hoogte over mediawax.be.

Direct online - 99,9% uptime

nov 28

Extra traffic in de decembermaand? Let op de snelheid van je site

22:25  |   Geplaatst in > nieuws

De meeste online ondernemers hebben het extra druk in de decembermaand. Iedereen wil cadeaus kopen voor de kinderen, familieleden en vrienden en dit betekent dat er extra veel online gewinkeld wordt. Heb jij ook extra traffic op je website of webwinkel in de drukke maand december? Let dan goed op of je site nog wel snel genoeg ingeladen wordt.

Het belang van een snelle website
Veel ondernemers onderschatten het belang van een snelle website, ofwel een site die snel ingeladen kan worden. Zij weten niet dat websites die langer dan zeven seconden moeten laden, sneller weg geklikt worden dan websites die sneller volledig opgehaald en getoond worden.

Heb je een langzame website, dan kun je veel omzet mislopen. Zeker in de maand december is dit jammer, aangezien er dan extra veel geld uitgegeven wordt en je hier echt van kunt profiteren met een snelle website.

Een langzame website? Mediawax brengt hier verandering in
Je kunt de laadtijd van jouw website verkorten door een goed hostingpakket af te nemen bij een betrouwbare hostingprovider. Heb jij een langzame website en wil je hier snel verandering in brengen?

Neem dan contact op met Mediawax, zodat je een goed hostingpakket af kunt nemen en jouw website zo snel mogelijk volledig in kunt laten laden. Doe je dit vandaag nog, dan heb je in de maand december een razendsnelle website en zo profiteer je optimaal van de drukte en koopzucht van de laatste maand van het jaar.