NIEUWS

Blijf op de hoogte over mediawax.be.

Direct online - 99,9% uptime

dec 22

Een VPS: dit zijn de mogelijkheden

19:08  |   Geplaatst in > nieuws

Een VPS wordt ook wel een Virtual Private Server genoemd. Het is een virtuele machine die op een bestaande, fysieke server draait en een flexibele virtualisatietechniek heeft. Door deze flexibele techniek kan het maximale uit de server worden gehaald.

Daar komt nog bij dat een VPS geheel naar wens ingericht kan worden. Twijfel jij om een VPS aan te schaffen, maar weet je niet zo goed wat de mogelijkheden zijn van een Virtual Private Server van Mediawax? Lees dan meer over de mogelijkheden van een VPS van Mediawax op deze pagina.

De VPS van Mediawax: een server met vele mogelijkheden
Het aanschaffen van een Virtual Private Server bij Mediawax biedt vele interessante mogelijkheden. Zo kun je jouw VPS gebruiken om een Magento-, Zen-Cart-, Virtuemart- of OScommerce webwinkel te runnen, maar is een VPS ook voor andere doeleinden te gebruiken.

Denk hierbij aan het veilig hosten van een bedrijfswebsite, het inzetten van de VPS als DNS server of zelfs het inzetten van de VPS als mail server.

Meer weten over de vele mogelijkheden van onze VPS? Neem dan contact met ons op, zodat wij de vele mogelijkheden van deze server met je kunnen bespreken.