NIEUWS

Blijf op de hoogte over mediawax.be.

Direct online - 99,9% uptime

dec 30

Shared hosting VPS hosting of dedicated hosting wat past bij mij?

15:22  |   Geplaatst in > nieuws

Een website heeft altijd webhosting nodig om online te kunnen staan. Bij het afsluiten van een hostingpakket voor je website, zijn er diverse pakketten voor webhosting waar je uit kunt kiezen. Zo is er shared hosting, maar ook VPS hosting of dedicated hosting voor je website. Twijfel jij welke webhosting het beste bij jouw website past? Dan helpt Mediawax je graag met kiezen.

Shared hosting: de laagste prijs
Sluit je een shared hostingpakket af, dan krijgt jouw website webruimte op een server die je deelt met andere ondernemers en hun websites. De mogelijkheden van deze vorm van hosting zijn wat minder groot dan bij VPS hosting en dedicated hosting, maar je profiteert wel van de laagste prijs. Shared hosting is dan ook het interessantst voor mensen die niet zo veel eisen stellen aan hun hostingpakket, maar vooral de lage prijs van hosting erg belangrijk vinden.

VPS hosting: goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs
Bij VPS hosting krijg je een eigen deel van een gedeelde server. Hierdoor ben je iets duurder uit dan bij shared hosting, maar profiteer je wel van meer flexibiliteit in jouw hostingpakket. Het ideale hostingpakket voor mensen die net wat meer eisen hebben voor hun webhosting, maar wel van een aantrekkelijke prijs willen profiteren.

Dedicated hosting: de meest uitgebreide hostingoplossing
Tot slot is er nog dedicated hosting, de meest uitgebreide hostingoplossing. Bij dedicated hosting krijg je een eigen server, die je niet met anderen hoeft te delen. Dit is duurder dan shared hosting en VPS hosting, maar geeft je wel de mogelijkheid om jouw server helemaal naar wens in te richten. Bij dedicated hosting betaal je wat meer voor jouw hostingpakket, maar krijg je wel de optimale flexibiliteit van Mediawax.