NIEUWS

Blijf op de hoogte over mediawax.be.

Direct online - 99,9% uptime

jan 21

Met de domeinnaam op zak is het makkelijker ondernemen

11:27  |   Geplaatst in > nieuws

Een domeinnaam is het online adres van een bedrijf of webwinkel. Volgens DNS België vinden veel ondernemers het lastig om de domeinnaam te kiezen en vast te leggen, waardoor hun plannen vertraging oplopen.

De organisatie wil daar verandering in brengen, door meer mensen te verleiden om de domeinnaam te registreren. Die registratie brengt de bal over het algemeen aan het rollen, vanaf dat moment gaan ondernemers aan de slag om alles in orde te maken en van start te kunnen gaan.

Informatiecampagnes van DNS België
DNS België lanceerde vorig jaar bijvoorbeeld al het platform claimjeidee.be en zorgde er met verschillende informatiecampagnes voor dat duidelijker zou worden hoe gemakkelijk het is om een domeinnaam te claimen.

De organisatie is in België verantwoordelijk voor de registratie van domeinnamen die eindigen op .be, .vlaanderen en .brussels. Ook bij Mediawax geven we uiteraard graag aan hoe gemakkelijk het is om een domeinnaam te claimen en dat het verstandig is om dit tijdig te doen.

Door de domeinnaam alvast vast te leggen en hosting af te nemen is het vervolgens mogelijk om in alle rust de website op te bouwen en verder te werken aan de start van de onderneming.