NIEUWS

Blijf op de hoogte over mediawax.be.

Direct online - 99,9% uptime

sep 11

Hosting- en cloudsector blijft opvallend hard groeien

10:43  |   Geplaatst in > nieuws

Het gebruik van het internet neemt nog altijd hard toe, wat er onder andere toe leidt dat de hosting- en cloudsector tegen de economische wind in hard blijft groeien. Jaarlijks maken we hier weer meer gebruik van, iets waar onder andere Mediawax de vruchten van kan plukken.

Er is veel vraag naar hosting- en clouddiensten van hoge kwaliteit, bijvoorbeeld om nieuwe websites te lanceren of gegevens extern op te slaan en online beschikbaar te maken. Mediawax speelt bovendien in op veiligheid, door ook SSL-certificaten voor websites aan te bieden, waarmee zij voor een veilige verbinding kunnen zorgen.

Groei ondanks economische tegenwind
De hosting- en cloudsector is een van de weinigen in de Benelux die de laatste jaren wist te groeien en ook goede vooruitzichten kent. Een grote meerderheid van de bedrijven rapporteert een groei, waarbij uitschieters naar boven van meer dan 10% geen uitzondering zijn.

De grootste uitdaging van bedrijven binnen de hosting- en cloudsector is het vinden van goed personeel, dat kan helpen de diensten te beheren en innovatieve ontwikkelingen te doen.

Mediawax herkent zich in deze ontwikkeling en levert de hoogst mogelijke kwaliteit hosting- en clouddiensten, om haar klanten de best mogelijke online ervaring te kunnen bieden.