NIEUWS

Blijf op de hoogte over mediawax.be.

Direct online - 99,9% uptime

maa 12

Aziaten hebben minste geduld voor traag ladende websites

09:34  |   Geplaatst in > nieuws

Aziaten blijken het minst bestand tegen traag ladende websites, zij klikken het snelst weg. Dat blijkt uit een onderzoek van consulent Dyn, die consumenten in onder andere Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Azië met elkaar vergeleek.

Verder werd duidelijk dat het vooral die trage websites zijn die eCommerce problemen kunnen opleveren, net als eventuele veiligheidsproblemen.

Een webshop dient vooral een veilige omgeving en een vlotte verbinding te bieden, dat zijn de elementen die consumenten waarderen in een online winkel.

Webhosting op snelle servers bij MediaWax

Mediawax heeft haar diensten daar volledig op afgestemd.

U kunt gebruik maken van een SSL-certificaat om de veiligheid van uw webwinkel aan te tonen en we maken uitsluitend gebruik van zeer snelle servers, met een goede verbinding met het internet.

Op die manier heeft u geen last van een trage website, waardoor het dus bovendien goed mogelijk is om zelfs in Azië uw producten aan te bieden.

Ook dichterbij huis vormt de snelheid van een website een belangrijk punt, een korte laadtijd helpt bezoekers vast te houden.

Wereldwijd toont zo’n 12% van de internetgebruikers geduld voor een trage website, de rest vertrekt en besluit de aankoop elders te doen.