NIEUWS

Blijf op de hoogte over mediawax.be.

Direct online - 99,9% uptime

mei 12

Hack website Beach Projects toont online kwetsbaarheid aan

14:25  |   Geplaatst in > nieuws

De website van Beach Projects Vlaamse Ardennen was onlangs niet beschikbaar, waardoor deelnemers zich online niet konden inschrijven.

De website was gehackt, wat aangeeft hoe kwetsbaar een website kan zijn. Om zich toch in te schrijven dienden deelnemers gebruik te maken van een andere website, wat de gebruiksvriendelijkheid natuurlijk niet ten goede komt.

Het laat goed zien dat het van belang is om gebruik te maken van betrouwbare webhosting, in combinatie met een goede beveiliging.

Veilige website en goede hosting

Mediawax zorgt voor een betrouwbaar hostingpakket, in combinatie met een veilige website en een goede controle op eventuele aanvallen van buitenaf.

Bovendien zorgt Mediawax ervoor dat websites op basis van bijvoorbeeld Wordpress of een ander CMS de juiste updates ontvangen, zodat de beveiliging optimaal is en het risico op een hack zo klein mogelijk wordt.

Dit voorkomt vervelende problemen met de website en zorgt ervoor dat deze goed werkt, bijvoorbeeld wanneer deelnemers zich in wensen te schrijven voor een aanstaand evenement.

De betrouwbare hosting van Mediawax zorgt ervoor dat bijvoorbeeld de website van Beach Projects Vlaamse Ardennen zonder problemen had kunnen functioneren, om een goede voorbereiding te bieden op het evenement dat plaats zal vinden.