NIEUWS

Blijf op de hoogte over mediawax.be.

Direct online - 99,9% uptime

jun 22

Internet op treinen belangrijke stap in ontwikkeling België

17:24  |   Geplaatst in > nieuws

In de ons omliggende landen weten veel reizigers niet beter, zij hebben in de trein de beschikking over een vlotte internetverbinding.

In België is dat nog niet het geval, iets dat Bert Schelfout samen met enkele andere zaken dwars zit. Internet op treinen zou helpen België als geheel verder te ontwikkelen, de toegang tot het wereldwijde web zorgt ervoor dat we toe kunnen werken naar een 24-uurs economie die het maximale rendement zal opleveren.

Betrouwbare netwerken en snelle verbindingen
Het is dan uiteraard van belang om een betrouwbaar netwerk met een snelle verbinding aan te leggen, iets waar we bij Mediawax veel waarde aan hechten.

We zien het als onze taak om een hoge mate van betrouwbaarheid aan te bieden, op basis waarvan u de mogelijkheid heeft om een website, webshop of applicatie te hosten.

We combineren dat met uitstekend onderhoud en handige tools om uw software up-to-date te houden of eventuele problemen in een vroeg stadium te signaleren.

Indien er op korte termijn inderdaad internet op de trein beschikbaar zal zijn zullen we die ontwikkelingen met grote interesse volgen, een goede internetverbinding heeft altijd onze aandacht.