NIEUWS

Blijf op de hoogte over mediawax.be.

Direct online - 99,9% uptime

jul 15

Gratis internet beschikbaar in bijna heel Antwerpen

21:46  |   Geplaatst in > nieuws

De stad Antwerpen breidt het aanbod van gratis internet flink uit, er komen zestien nieuwe locaties bij. Het gaat onder andere om vrijwel alle districtshuizen, net als om de grote assen en drukbezochte plaatsen in de stad.

Zowel inwoners als niet-inwoners kunnen voortaan gratis gebruik gaan maken van het internet. Er waren op dit moment al dertien locaties met gratis internet beschikbaar, de stad heeft besloten om het aanbod verder uit te breiden om daar meer mensen mee van dienst te kunnen zijn.

Ontwikkeling van het internet
Bij Mediawax juichen we de huidige ontwikkelingen toe, het betekent een nieuwe ontwikkeling voor het internet.

Dankzij de gratis wifi-hotspots kunnen we daar ook onderweg beter gebruik van maken. Uiteraard zorgen wij ervoor dat onze servers non-stop draaien, waardoor de websites die we hosten goed bereikbaar zijn voor zowel de mensen die het gratis internet in Antwerpen gebruiken, als de rest van de wereld.

Daarnaast zorgen we er met betrouwbare netwerken en bijvoorbeeld handige aanvullende diensten voor dat het heel eenvoudig is om uw website te hosten, met de grootst mogelijke betrouwbaarheid terwijl u toch een scherpe prijs betaalt.