NIEUWS

Blijf op de hoogte over mediawax.be.

Direct online - 99,9% uptime

sep 02

Veiling voor Benelux-domeinnamen moet €400.000 opbrengen

15:17  |   Geplaatst in > nieuws

Domeinnamen vormen de adressen op internet. Een ieder kan zelf een gewenste domeinnaam registreren, mits die nog beschikbaar is.

Met name dat laatste zorgt voor handel, die door middel van een Benelux-veiling binnenkort €400.000 moet gaan opleveren.

De grootste domeinnaammarktplaats ter wereld Sedo organiseert een veiling en veilt onder andere een aantal gewilde .be-domeinnamen.

Een goed gekozen domeinnaam kan onder andere bijdrage aan de herkenbaarheid en vindbaarheid van een website.

Domeinnamen die onder de hamer gaan zijn bijvoorbeeld webshop.be en computer.be, de verwachting is dat daar veel vraag naar zal zijn. Nederlandse domeinnamen zoals huren.nl en relatiegeschenk.nl leverden onlangs meer dan €65.000 per stuk op, waardoor het gestelde doel behoorlijk realistisch blijkt.

Domeinnaam registreren bij Mediawax
Wilt u zelf een domeinnaam registreren die nog niet beschikbaar is? Dat is al mogelijk vanaf een paar euro per jaar, u hoeft daarvoor geen gebruik te maken van een veiling.

We zorgen er bij Mediawax voor dat u de bekende .be en .nl domeinnamen kunt registreren, net als meer bijzondere extensies zoals .brussels of .vlaanderen.

U kunt zelf nagaan welke domeinnamen er nog beschikbaar zijn, wij zorgen voor een vlotte registratie daarvan.