NIEUWS

Blijf op de hoogte over mediawax.be.

Direct online - 99,9% uptime

nov 18

Veilingen voor domeinnamen nog geen doorslaand succes

21:36  |   Geplaatst in > nieuws

Het aantal beschikbare domeinnamen is de laatste tijd flink uitgebreid, bijvoorbeeld vanwege de toevoeging van nieuwe extensies zoals .vlaanderen en .brussels.

Verschillende bedrijven proberen in te springen op de nieuwe mogelijkheden, bijvoorbeeld door grote aantallen domeinnamen te registreren en vervolgens een veiling te organiseren. Tot nu toe zijn dergelijke veilingen nog geen doorslaand succes.

Erotische domeinnamen staan bijvoorbeeld als populair bekend, maar tijdens een veiling van dergelijke domeinen werd in een aantal gevallen niet eens het minimumbedrag geboden. We lijken wat dat betreft nog voldoende mogelijkheden te zien buiten de al geregistreerde domeinnamen om.

Domeinnaam registreren bij Mediawax
Dat betekent vervolgens dat u bijvoorbeeld bij Mediawax de mogelijkheid heeft zelf een domeinnaam te registreren, waar u vervolgens een scherp bedrag per jaar voor betaalt.

Uiteraard kunt u gebruik maken van de nieuwe .vlaanderen of .brussels domeinen, net als bijvoorbeeld de .be en .nl of .com domeinen die er beschikbaar zijn.

Pas op het moment dat de gewenste domeinen al bezet zijn lijken we te kijken naar andere mogelijkheden zoals een veiling of een overname.

Voorlopig zijn er nog voldoende domeinnamen beschikbaar, iets dat we u bij Mediawax graag eenvoudig en gratis laten controleren via onze handige tool.