NIEUWS

Blijf op de hoogte over mediawax.be.

Direct online - 99,9% uptime

dec 02

Zorg dat de kerstverlichting uw draadloze netwerk niet verstoort

11:33  |   Geplaatst in > nieuws

We maken op grote schaal gebruik van draadloze netwerken voor het internet, waarbij de router een draadloos signaal verstuurt naar de computer of een mobiel apparaat dat we gebruiken.

De Britse telecomwaakhond Ofcom heeft een applicatie gelanceerd die het mogelijk maakt de signaalsterkte van het wifinetwerk te meten.

De app moet een grote bijdrage leveren aan het verhelpen van inefficiƫnte draadloze netwerken in het Verenigd Koninkrijk. Bovendien komt de waakhond met een aantal opvallende tips om eventuele verstoringen te voorkomen.

Verstoringen voor de internetverbinding
Een van die mogelijke verstoringen voor een goede draadloze internetverbinding? De kerstverlichting. Voorkom dat deze verlichting tussen de router en de computer die u gebruikt hangt, aangezien dergelijke elektronische apparatuur ertoe kan leiden dat het signaal verstoort raakt.

Daarnaast is het verstandig om verstandig om te gaan met de babyfoon of bijvoorbeeld de microgolfoven, aangezien ook dat verstoringen op kan leveren.

We zorgen er bij Mediawax in ieder geval voor dat websites op snelle servers staan, zodat u die met een goede internetverbinding razendsnel kunt oproepen.

Het is dan uiteraard van belang dat uw draadloze netwerk zo optimaal mogelijk werkt, zonder dat er sprake is van belangrijke verstoringen.