NIEUWS

Blijf op de hoogte over mediawax.be.

Direct online - 99,9% uptime

feb 28

WordPresswebhosting: wat houdt dat in?

15:54  |   Geplaatst in > nieuws

WordPress is een populair Content Management Systeem (CMS) dat je kunt gebruiken om een weblog te ontwikkelen en beheren.

Je kiest jouw eigen thema’s en templates om de vormgeving te bepalen, je plaatst zelf eenvoudig berichten op je website en je hebt in een mum van tijd een succesvolle blog opgebouwd.

Om je blog online te zetten en online te houden, moet je altijd WordPresswebhosting afsluiten. Wat WordPresswebhosting bij Mediawax inhoudt, lees je in dit artikel.

WordPresswebhosting: webhosting voor je WordPress blog
WordPresswebhosting betreft de hosting van je WordPress blog, zodat jouw website altijd online staat en de bestanden op je website veilig opgeslagen worden. Sluit je geen hosting af voor je website, dan wordt je website niet op het internet getoond en kun je dus niemand bereiken met jouw blog.

Daar komt nog bij dat je een webhostingpakket nodig hebt om de bestanden van je website op te slaan, zodat je jouw tekstberichten, foto’s en video’s altijd terug kunt vinden.

Neem je een webhostingpakket voor jouw WordPress blog bij Mediawax, dan krijg je altijd extra functionaliteiten voor jouw blog. Dit betekent dat je jouw blog nog beter aan jouw wensen kunt laten voldoen, zodat je voor honderd procent tevreden bent over je eigen blog op het internet.