NIEUWS

Blijf op de hoogte over mediawax.be.

Direct online - 99,9% uptime

apr 01

Een webwinkel hosten: waar moet je op letten?

15:42  |   Geplaatst in > nieuws

Net zoals een gewone website, moet ook een webwinkel gehost worden. Door het juiste hostingpakket aan te schaffen voor jouw webwinkel, voorkom je dat jouw webwinkel langzaam laadt, regelmatig offline gaat of bestellingen niet kan verwerken.

Moet jij een hostingpakket afsluiten voor jouw webwinkel, maar weet je niet hoe je het beste pakket kunt vinden? Lees dan in dit artikel waar je op moet letten bij het afsluiten van een hostingpakket voor jouw online shop.

Goede webwinkel hosting kiezen: hier moet je op letten
Bij het afsluiten van een hostingpakket voor jouw webwinkel, moet je in ieder geval op de volgende zaken letten:

-    De schijfruimte die je krijgt. Heb je veel producten in jouw webwinkel, dan heb je veel schijfruimte nodig.
-    Het aantal e-mailadressen dat je krijgt. Wil je meerdere e-mailadressen registreren (voor de klantenservice, voor retouren, et cetera), dan moet je wel meerdere e-mailadressen krijgen.
-    De aanbieder van het hostingpakket. Kies altijd voor een betrouwbare aanbieder, zodat je bij eventuele problemen en storingen goed geholpen wordt.

De prijs van het hostingpakket lijkt belangrijk, maar de schijfruimte, het aantal e-mailadressen en de betrouwbaarheid van het hostingbedrijf zijn belangrijker dan het prijskaartje.

Deze zaken bepalen namelijk de kwaliteit van jouw hostingpakket en de kwaliteit van het pakket is zeker belangrijker dan de prijs.