Helpdesk

Alles wat je nodig hebt om je uit de nood te helpen.

Support nodig?

Kan iedereen een .de domeinnaam registreren?

Elk .de domein dient geregistreerd te worden met een eigenaar of administratieve contact die in Duitsland gelokaliseerd is.

M.a.w dient de eigenaar of administratieve contact over een Duits adres te beschikken. Indien u niet over een Duits adres beschikt is het mogelijk om het domicilie adres te gebruiken dat door Mediawax wordt aangeboden.

Hoe werkt de Trustee Service?

Dit houdt in dat u in verschillende landen (ondanks het gebrek aan een vestiging in dat land) toch via ons een domeinnaam kunt vastleggen.

Deze service wordt aangeboden in twee varianten, afhankelijk van de regels in de verschillende landen:

1)
Uw domeinnaam wordt geregistreerd op naam en adres van onze partner in het betreffende land. Uit juridisch oogpunt bent u niet de eigenaar van de domeinnaam, maar u kunt er toch volledig gebruik van maken. Mocht u later een kantoor openen in het betreffende land, dan kunt u het eigendom van de domeinnaam overschrijven op uw nieuwe vestiging.

2)
Uw domeinnaam wordt geregistreerd op naam en adres van uw bedrijf in bijvoorbeeld Belgiƫ. Onze partner in het betreffende land treedt op als contactadres voor de lokale autoriteiten. In juridische zin bent u nu de eigenaar van uw domeinnaam.