OVER ONS

Info over ons bedrijf

Sinds 2009

OVER ONS

Zoekt u een specialist in webhosting, domeinregistratie en servers? Mediawax legt zich sinds 2009 toe op deze diensten. Wij beheren inmiddels meer dan 3.000 domeinnamen en beschikken over zowel een schat aan ervaring als actuele kennis van zaken.

We bieden een zo hoog mogelijke kwaliteit, in combinatie met scherpe prijzen zoals u die online mag verwachten.

Persoonlijke dienstverlening

Mediawax gelooft in persoonlijke dienstverlening en duidelijke prijzen. Wij houden van persoonlijk contact met onze klanten om u zo goed mogelijk te begrijpen en spelen daar graag op in met onze innovatieve diensten en producten.

U betaalt altijd een overzichtelijke all-in prijs met duidelijke limieten, zodat u achteraf nooit voor vervelende verassingen komt te staan. Bovendien hoeft u geen rekening te houden met aan- of afsluitkosten, u betaalt uitsluitend voor de producten of diensten die u afneemt.

Innovatie en technologie bij Mediawax

Mediawax maakt gebruik van een innovatief klantenpaneel, werkt met de laatste technologie en is begaan met het milieu. We wekken de stroom voor ons datacenter bijvoorbeeld op uit waterkracht, waarmee we jaarlijks 4 miljoen kilo CO2 besparen.

Dit is vergelijkbaar met de opbrengst van 200.000 bomen, iets waar we gepast trots op zijn.

We maken gebruik van hard- en software van hoge kwaliteit, we werken bijvoorbeeld met CentOS, Ubuntu, Dell, Western Digital, HP, Procurve, Cisco, Intel en Asus.

Bovendien werken we voor iedere dienst met gescheiden servers en draait ook onze eigen website op een aparte service. We maken zeer frequent back-ups en hanteren 2 maanden retentie.

Wij bezitten de juiste kennis om uw verbindingen en content te beheren, iets dat ons in staat stelt u een uptime van minimaal 99,9% te garanderen.