NIEUWS

Blijf op de hoogte over mediawax.be.

Direct online - 99,9% uptime

apr 14

Travel en Vervoer Domeinnamen Veiling met diverse aanspreken namen

18:37  |   Geplaatst in > nieuws

Domeinnamen zijn van steeds grotere waarde, we zoeken online immers naar de producten en diensten die we willen afnemen. Een groot deel van de interessante domeinnamen is bezet, maar zo nu en dan komen die weer beschikbaar.

Op 3 mei aanstaande vindt de Travel en Vervoer Domeinnamen Veiling plaats, een initiatief van Domeinmatch. Tijdens de veiling zullen verschillende interessante domeinnamen geveild worden, wat betekent dat specialisten op het gebied van vakanties, reizen, vliegtickets en hotels daar hun slag kunnen slaan.

Interessante domeinnamen geveild
Voorbeelden van de domeinnamen die onder de hamer zullen gaan zijn bijvoorbeeld Onlinecamping.nl, Annuleren.nl en Vakantieappartement.be.

Het betekent dat er kansen liggen voor specialisten binnen de branche, die door middel van een goede domeinnaam een nieuw publiek aan willen boren. Een domeinnaam met daarin een of meerdere belangrijke zoektermen kan helpen het aantal bezoekers te verhogen en daarmee de omzet te vergroten. De veiling zal plaatsvinden vanaf 3 mei om 15:00 uur.

Kopers hebben vervolgens een week de tijd om zich te melden voor de domeinen, de veiling zal op 10 mei weer om 15:00 uur eindigen. Via Mediawax heeft u uiteraard de mogelijkheid om andere beschikbare domeinnamen te registreren.