NIEUWS

Blijf op de hoogte over mediawax.be.

Direct online - 99,9% uptime

mei 17

Een hostingpakket afsluiten: hoeveel webruimte heb ik nodig?

11:38  |   Geplaatst in > nieuws

Bij het afsluiten van een hostingpakket voor je website bij Mediawax, zijn er diverse pakketten waar je uit kunt kiezen. Eén van de keuzes die je moet maken bij het selecteren van jouw ideale hostingpakket, is hoeveel webruimte je nodig hebt voor jouw website.

Heb je een uitgebreide en goedgevulde website, dan heb je over het algemeen meer webruimte nodig dan wanneer je een eenvoudige website beheert.

Webwinkels hebben bijvoorbeeld veel producten in het aanbod, wat betekent dat zij standaard al meer webruimte nodig hebben dan zakelijke websites met enkele eenvoudige pagina’s.

Geen idee hoeveel webruimte je nodig hebt? Wij helpen je graag!

Ga jij een hostingpakket afsluiten en weet je niet zo goed hoeveel webruimte je nodig hebt voor jouw online visitekaartje? Sluit dan niet zomaar een hostingpakket af, maar laat je adviseren door de professionals van Mediawax.

Door meer te weten te komen over jouw website, kunnen wij het hostingpakket aanbieden dat het beste bij jou past. Op deze manier weet je zeker dat je het beste hostingpakket afsluit, zowel voor dit moment als voor in de toekomst.

Neem contact met ons op, vertel ons wat voor website je wil hosten en wij adviseren je graag over het hostingpakket dat het beste bij jou past.