NIEUWS

Blijf op de hoogte over mediawax.be.

Direct online - 99,9% uptime

sep 12

Actief in Gent en omgeving? Kies een .gent domeinnaam

15:05  |   Geplaatst in > nieuws

De meeste ondernemers die een website laten ontwikkelen voor hun bedrijf, zetten deze site online op een .be of .com domeinnaam. Deze domeinnamen zijn natuurlijk prima, maar er zijn nog andere mogelijkheden bij het registreren van een eigen domeinnaam.

Ben je actief in Gent en omgeving met jouw bedrijf, dan kun je bijvoorbeeld ook voor een .gent domeinnaam kiezen.

Gemakkelijker vindbaar met een .gent domeinnaam
Veel mensen houden er geen rekening mee, maar de vindbaarheid van jouw website wordt ook bepaald door de domeinnaam die je gebruikt. Heb je een goede domeinnaam, dan wordt je website automatisch hoger in de zoekresultaten van Google gezet.

Door een .gent domeinnaam te registreren voor jouw bedrijf, wordt je website beter gevonden op de naam van deze stad. Dit kan je veel (plaatselijke) klanten opleveren, wat zeker interessant is voor bedrijven die lokaal opereren.

Je kunt ervoor kiezen om alleen een .gent domeinnaam te registreren bij Mediawax, maar je kunt ook meerdere domeinnamen registreren.

Wil je ook een .be domeinnaam en eventueel een .com domeinnaam registreren voor jouw bedrijf, dan zet je gewoon drie verschillende domeinnamen voor jouw website vast.