NIEUWS

Blijf op de hoogte over mediawax.be.

Direct online - 99,9% uptime

feb 23

Opnieuw domeinnaam overgenomen: Trump tweet over My Little Pony

10:38  |   Geplaatst in > nieuws

Eerder al schreven we over een Belgische hacker die erin was geslaagd om een oude domeinnaam over te nemen en een tweet van Donald Trump op die manier door te laten verwijzen naar een site die de president van Amerika niet eerder gezien zal hebben.

De Belgische hacker is daar nu opnieuw in geslaagd, om aan te tonen dat er sindsdien niets veranderd is. Deze keer slaagde Inti De Ceukelaire erin om een tweet van Trump te laten verwijzen naar My Little Pony.

Trump tweet over My Little Pony
President Trump tweete in 2013 dat hij zijn volgers opriep om te stemmen op de website famedays.com. Inmiddels bestaat die website niet meer, waardoor het de hacker is gelukt om die website over te nemen en daar een video van My Little Pony op te plaatsen.

Hij kon de domeinnaam overnemen, omdat die niet meer in gebruik is. Het geeft aan dat met name oude tweets een risico kunnen vormen voor zowel de president als andere accounts.

Bij Mediawax brengen we eigenaren van domeinnamen uiteraard eerst op de hoogte voordat die verlopen, zodat zij de kans hebben hun eigendom te verlengen en dit te voorkomen.