NIEUWS

Blijf op de hoogte over mediawax.be.

Direct online - 99,9% uptime

jun 21

Meeste ondernemers blij met beschikbare domeinnaam

15:57  |   Geplaatst in > nieuws

De domeinnaam is een belangrijk onderdeel van de online strategie voor veel bedrijven. Ondernemers kunnen de domeinnaam gebruiken om bekendheid te verwerven of goed te scoren binnen de zoekresultaten.

Uit onderzoek van de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN) blijkt dat het grootste deel van de ondernemers tevreden is met de beschikbare domeinnaam voor de organisatie.

Bovendien hebben zij de domeinnaam zonder problemen kunnen registreren. Aan de andere kant heeft 9% ooit te maken gehad met domeinkaping.

Dat betekent dat ze problemen hebben ervaren bij de registratie daarvan of het behoud van het domein.

80% van de ondernemers tevreden met eigen domeinnaam
Naar eigen zeggen is ruim 80% van de ondernemers tevreden over de eigen domeinnaam. Zij maken gebruik van het domein dat ze zouden willen hebben en ervaren dus geen problemen.

Binnen de groep van ondernemers kan 49% een substantieel deel (minimaal 7%) herleiden naar de website. Het geeft goed aan hoe belangrijk een goede domeinnaam en een succesvolle website zijn. Samen zorgen ze voor veel ondernemingen voor een interessant deel van de omzet.

We maken het bij Mediawax gemakkelijk om een eigen domeinnaam te registreren voor de onderneming, om ook online van start te gaan.